Suricata Design Studio | cantil
17033
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17033,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

cantil

Based on a historical traveling, sharing experiences, a group of individuals goes through and interacts, involuntary with its surroundings and with all the physical elements, either walking or even pilgrimages.
“Cantil” appears as a project where different facilities are intended to convey different sensations, through exploration and interaction of objects with different groups of people who will occupied the space.
Recovering the image of former drinkers, installed in the Oporto downtown, attempts to through these facilities, bring a bit of historical memories to pass the functional side, and need to relate to all individuals and groups of local history.
Developed by Suricata Design Studio for Competition Manobras no Porto 2012.

award-5-off-small

PROJECT STATUS

Functional Prototype

2012